Kaivuutyöt Savonlinnan seudulla

Käytössäni on 1600 kiloinen ympäripyörivä kumitela-alustalla oleva minikaivuri. Koneessa on ns. tyvitaitto, jonka ansiosta sillä pääsee kaivamaan esim. seinänmyötäisen ojan kiinni seinään kolhimatta seinää ja/tai perustusta. Kaivuri on hellävarainen nurmikolle ja se on alle metrin levyinen.

Koneessa on käytössä hydraulinen pyöritysyksikkö, joka käy esim. ruuvipaalujen pyörittämiseen vaikkapa terassin pohjaksi. Pyörittäjässä on tällä hetkellä lisävarusteena kantopora. Koneella voi pyörittää maaporaa max. 60 cm. Käytännössä konetta voi käyttää porana/ kairana.

Kone sopii kulkemaan pienistäkin väleistä rikkomatta pihanurmikkoa ja istutuksia. Istutuksista päästään sitten istutuksiin – olen tehnyt monia istutuksia/ kasvien siirtoja – pensaat, jotka ovat liian isoja käsin siirrettäväksi, siirtyvät näppärästi paikasta toiseen. Pensaiden juuret, salaojat, kaapeliojat ym. ovat omiaan tämän kokoluokan kaivurille. Ylipäänsä kohteet pienissä paikoissa. Isompiin hommiin on isommat koneet.

Pystyn toimimaan luontevasti Savonlinna, Kitee, Parikkala alueella ja näiden lähialueilla.

Saat halutessasi kaivuritöistä kotitalousvähennyksen, alla linkki josta voit katsoa tarkempaa tietoa kotitalousvähennyksestä. Tiivistettynä – kotona tai mökillä tehty työ oikeuttaa kotitalousvähennykseen – työn kirjo on moninainen.

Lisää tietoa kotitalousvähennyksestä: https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/kotitalousv%C3%A4hennyksen-edellytykset/