Tanssiohjaus

Useat terveysalan ammattilaiset ovat tunnustaneet, että tanssi on erittäin hyvää terapiaa mielelle ja keholle iästä ja sukupuolesta riippumatta – muutakaan liikuntaa väheksymättä.

Musiikki ja siihen yhdistetty liike luovat “väkisin” hyvän fiiliksen. Paritanssin ohjauksessa lähden siitä, että ensin opetellaan tanssin perusteet ja peruskuviot. Lajinomaisuus on yksi osa-alue tanssin perusteista. Valssi on valssia, tango tangoa jne. Perusteiden jälkeen lisätään kuvioita ja improvisaatiota.

Hyvin tehty pohjatyö antaa eväät kehitykselle ja sen jatkumiselle. Jokainen voi määritellä itse, mille tasolle tanssissa haluaa edetä.

HÄÄVALSSIN/ HÄÄTANSSIN HARJOITTELU

Jos/ kun ajankohtaiseksi tulee häävalssin/ häätanssin opettelu, voimme miettiä tarpeen mukaan ja tapauskohtaisesti tarvittavat toimet. Myös etikettiä häävalssin/ tanssin osalta kannattaa miettiä.

Voin avustaa musiikin valinnassa ja musiikkiin sopivan tanssin miettimisessä, sekä harjoittelussa. Aikataulusta riippuen voimme harjoitella tanssin perustekniikkaa, koreografiaa, musiikkiin tanssimista ym. sen mukaan, mitä haluatte.